Manisa'da deprem, Manisa Saruhanlı 4.3 ile sallandı

Manisa'da deprem fırtınası devam ediyor. Dün meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremden sonra bölgede hareketlilik dinmiyor. Saruhanlı Kumkuyucak mahallesi 1 saat arayla iki kez sallandı. Depremlerin şiddeti ise 4.3

28 Mayıs 2017 Pazar 10:49
Manisa'da deprem, Manisa Saruhanlı 4.3 ile sallandı






Manisa'da deprem, Manisa Saruhanlı 4.3 ile sallandı

Manisa'da deprem fırtınası devam ediyor. Dün meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremden sonra bölgede hareketlilik dinmiyor. Saruhanlı yakınlarında Kumkuyucak Mahallesi yakınlarında sabah saat 10.34'te meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremin ardından yine aynı mahallede saat 11.49'da aynı şiddette ikinci deprem meydana geldi.
Son Depremler
Manisa'da deprem, Manisa'da dün meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremin ardından bu kez Saruhanlı 4.3 büyüklüğünde yeni bir sarsıntı ile sallandı. Ege Bölgesi'nde geniş bir alanda hissedilen ilk depremden bağımsız olarak meydana gelen son sarsıntı paniğe neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre bugün sabah saat 10.34'te meydana gelen deprem yerin 5.7 KM derinliğinde oluştu.
Depremin Merkez üssü olarak Saruhanlı ilçesine bağlı Kumkuyucak mahallesi gösterildi.

Saat 10.34'te meydana gelen depremin ardından Kumkuyucak yakınlarında 4.3 şiddetinde yeni bir deprem daha hissedildi. Kandilli Rasathanesi ikinci depremin yer kabuğunun 8.2 KM derinliğinde oluştuğunu duyurdu,

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ AYRINTILAR GELİYOR
Son Güncelleme: 28.05.2017 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.