Manisa'da zehirlenme; Rota Yemekçilik'ten 4 kişi tutuklandı

Türk Milleti'nin göz bebeği askerlere zehirli yemek yediren şirkete yönelik araştırmalar sürerken, zehirli yemek yapan firmanın 4 çalışanı tutuklandı.

22 Haziran 2017 Perşembe 21:38
Manisa'da zehirlenme; Rota Yemekçilik'ten 4 kişi tutuklandı






Manisa'da zehirlenme; Rota Yemekçilik'ten 4 kişi tutuklandı


Bir ay içinde 3 binden fazla askerin zehirlendiği Manisa Kışlası'nda son durum.  İlk bulgular 'Besin zehirlenmesini' kesin olarak ortaya koydu.  Rota Yemekçilik'in 4 çalışanı tutuklandı.
Manisa'daki zehirlenme olayına ilişkin olarak Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Hastalardan alınan örnekler ve epidemiyolojik analiz sonuçlarına göre olayın bir besin zehirlenmesi olduğu tespit edildi" denilmişti.

Manisa 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı'ndaki askerlerin zehirlenmeleriyle ilgili başlatılan soruştarma kapsamında gözaltına alınıp, bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden tutuklanmaları istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne gönderilen 8 kişiden, aralarında Rota Yemekçilik Şirketi Satın Alma Müdürü Mustafa Aksoy'un da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı. Diğer 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Askerlerin zehirlenmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu sayısı da 10'a yükseldi. Öte yahdan tutuklananlar arasında bulunan bir kişi kararı duyduğunda mahkeme salonunda bayıldı. Tutukluya, olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahale etti.
 
Son Güncelleme: 23.06.2017 02:50
Anahtar Kelimeler:
Manisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.