Markete bomba attıkları güvenlik kamerasına yansıyan 6 çocuk serbest bırakıldı

29 Kasım 2012 Perşembe 17:33
Markete bomba attıkları güvenlik kamerasına yansıyan 6 çocuk serbest bırakıldı






MERSİN (CİHAN)- Mersin'de markete ses bombası atarken güvenlik kameralarına yakalanan 6 çocuk savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Saldırı anının güvenlik kamerası görüntülerinde, çalışanlardan bazıları kaçarak canlarını zor kurtarırken bir kişinin ise yere düştüğü görülüyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri açlık grevlerini bahane ederek vatandaşlara ait iş yerine kundaklayıp bombalı saldırı düzenleyen, korsan gösterilerde polise taş ve molotof bombası atan ve Toroslar Belediyesi'ne ait bir otobüsü ateşe veren 6'sı çocuk 13 kişi gözaltına alındı.

Markete ses bombası atan 6 çocuk, görüntülerinin güvenlik kamerasında olmasına rağmen, savcılık tarafından serbest bırakıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.