Markete ses bombalı saldırı güvenlik kamerasında

29 Kasım 2012 Perşembe 16:15
Markete ses bombalı saldırı güvenlik kamerasında






MERSİN (CİHAN)- Mersin'de terör örgütü yandaşlarının bir markete ses bombası ile saldırmaları güvenlik kameralarına yansıdı.
Olayda çalışanlardan bazıları kaçarak canlarını kurtarırken bir kişi ise patlamanın etkisiyle yere yağılıyor.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri açlık grevlerini bahane ederek vatandaşlara ait iş yerine kundaklayıp bombalı saldırı düzenleyen, korsan gösterilerde polise taş ve molotof bombası atan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Pazartesi günü 40 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler 4 Kasım'da Toroslar ilçesi Güneykent Mahallesi'nde bir markete ses bombalı saldırının faillerinin de bulunduğu 6'sı çocuk 13 kişiyi göz altına aldı. Şahıslardan yaşı 18'den büyük olan 7 kişi Adana Ağır Ceza Mahkemesi'ne
yaşı küçük 6 kişi ise Mersin Adliyesine sevk edildi. Öte yandan çocukların Güneykent Mahallesi'ndeki markete düzenledikleri ses bombalı saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Ellerindeki patlayıcı ile marketin önüne gelen şahıslar taş ve çekiçle önce camları kırıyor. Marketin önündeki müşteriler korkarak kaçarken saldırganlar ellerindeki ses bombasını marketin içine atıyor. Bu sırada market içinde bulunan çalışanlar kaçmaya çalışıyor. Ancak bir kişi patlamanın etkisiyle bir anda yere yığılıyor. Saldırganlar ise kaçarak izlerini kaybettiriyor.




CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.