Medya dünyasını sarsan aşk cinayeti; 5 yıldızlı otelde 5 kurşun

Vatan Şaşmaz cinayetinde karşılıksız aşk çıktı. Uzun yıllar önce aralarında aşk dedikoduları ortaya atılan Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker arasındaki tartışmanın nedeni henüz bilinmiyor. Vatan Şaşmaz'ın cinayetin işlendiği otele bir arkadaşının doğum günü için gittiği öğrenildi.

27 Ağustos 2017 Pazar 22:08
Medya dünyasını sarsan aşk cinayeti; 5 yıldızlı otelde 5 kurşun






Medya dünyasını sarsan aşk cinayeti; 5 yıldızlı otelde 5 kurşun

Ünlü TV sunucusu Vatan Şaşmaz, İstanbul'un göbeğinde 5 yıldızlı lüks otelde eski manken tarafından sırtından vurularak öldürüldü. Yeşilçam'ın eski oyuncularından ve bir dönem mankenlik yapan Filiz Aker tarafından öldürülen Şaşmaz'ın olay yerinde can verdiği öğrenildi.  Vatan Şaşmaz katleden Filiz Aker'in bir aydır aynı otelde kaldığı belirlendi. Filiz Aker, resmi sosyal medya hesaplarında Vatan Şaşmaz'ı 'Arkadaşım' olarak tanıtıyordu. Aker'in bir dönem Vatan Şaşmaz'la arasında duygusal bir aşk yaşandığı iddia ediliyor.


Beşiktaş'ta ünlü sunucu Vatan Şaşmaz İstanbul'da 5 yıldızlı otelde Filiz Aker tarafından öldürüldü. Aker, daha sonra aynı tabancayla intihar etti

Beşiktaş'ta lüks bir otelde iki ceset bulundu. Silahla vurularak öldürülen kişilerden birinin ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz olduğu öğrenildi.  Vatan Şaşmaz'ın vurduktan sonra intihar eden kişinin eski manken Filiz Aker olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

BİR AYDIR AYNI ODADA KALIYORDU

Vatan Şaşmaz'ı öldüren ve daha sonra intihar eden Filiz Aker'in yaklaşık bir aydır cinayetin işlendiği otelde kaldığı ortaya çıktı. Aker, Green Card sahibi ve ABD'de yaşıyor. 1963 doğumlu Aker'in ruhsatlı silahı olduğu ve olayın da bu silahla gerçekleştiği tahmin ediliyor.

Görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere göre de Filiz Aker akşam saatlerinde arkadaşlarıyla yemek yerken bir telefon alıyor. Daha sonra odaya çıkıyor. Bir süre haber alınamayınca arkadaşları odaya çıkıyor ancak kapı açılmıyor. Otel görevlilerinin kapıyı açmasıyla gerçek ortaya çıkıyor.

Öte yandan polis ekiplerinin oteldeki incelemeleri sürüyor. Edinilen bilgilere göre Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in cesetleri halen otelde bulunuyor.

Son Güncelleme: 28.08.2017 11:30
Anahtar Kelimeler:
Vatan ŞaşmazFiliz Aker
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.