Mehmet Özdilek: Haklı bir galibiyet aldık

02 Aralık 2012 Pazar 18:17
Mehmet Özdilek: Haklı bir galibiyet aldık






ANTALYA (CİHAN)- Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sabırlı oyunun karşılığını haklı bir galibiyetle aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kendi sahasında Mersin İdman Yurdu'nu konuk eden Medical Park Antalyaspor sahadan 1-0 üstün ayrıldı. Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, sabırlı bir oyun grafiğinin ardından 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Bu tür müsabakalarda girdikleri pozisyonları gole çevirmenin önemli olduğuna değinen Özdilek, ilk 15 dakikada maçı bitirebilecek pozisyon bulmalarına rağmen son vuruşlarda beceriksiz olduklarını ifade etti. Son dakikaya kadar rakip kalede baskı uyguladıklarını ifade eden Özdilek, Artık işimizin zor olduğunu biliyoruz. Kazanmak üst sıralarda kalmak adına çok önemliydi. Haklı bir galibiyet oldu. Farklı bir galibiyet de olabilirdi. dedi.

Kırmızı - beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Emre Güngör de, maçın zor olacağını tahmin ettiklerini, 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu söyledi. Mersin'in kapanacağını tahmin ederek ilk dakikalarda gol bulmak istediklerini belirten Emre Güngör, galibiyeti taraftara armağan ettiklerini kaydetti.

Medical Park Antalyasporlu bir diğer fubolcu Deniz, rahat bir galibiyetle ayrılacakları maçtan son dakikalarda buldukları golle 3 puanla ayrıldıklarını ifade etti.

HATALI BİR GOLLE MAĞLUP OLDUK

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, zorlu bir müsabakadan mağlup ayrıldıklarını, ligin iyi çıkış yapan bir takımına karşı oynadıklarını kaydetti. Oyunun kısır bir döngü içinde geçtiğini belirten Sağlam, Oyunu ikinci bölgede planlı olarak sıkıştırdık. Dolayısıyla pozisyon olmadı. Hatalı bir golle mağlup olduk, üzgünüz. Rakibi tebrik ediyorum. dedi.

Mersin İdman Yurdu oyuncusu Murat Erdoğan, Medical Park Antalyaspor'un ligin en iyi takımlarından biri olduğunu ifade etti. Maça kötü başladıklarını, ancak iyi direndiklerini söyleyen Erdoğan, şanssız bir gol yediklerini kaydetti.

Mersin İdman Yurdu'nun başarılı file bekçisi Sehic de, kendileri için kötü bir karşılaşma olduğunu, pozisyon bulmakta zorlandıklarını, bu şekilde de gol atmalarının mümkün olmadığını dile getirdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.