Mehmetçik'ten düşmana kar altında gözdağı: Milli silahlar test edildi

Doğu Anadolu'da zorlu kış şartları altında düzenlenen tatbikatın görüntüleri Genelkurmay Başkanlığı tarafından yayınlandı. Görüntülerde milli imkanlarla üretilen modern silahlar gerçek savaş koşullarında test edildi.

17 Şubat 2017 Cuma 01:02
Mehmetçik'ten düşmana kar altında gözdağı: Milli silahlar test edildi






Mehmetçik'ten düşmana kar altında gözdağı

Zorlu kış şartları altında TSK tarafından düzenlenen bir tatbikatın görüntüleri Genelkurmay Başkanlığı tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Tatbikat görüntülerinde göze çarpan ve TSK tarafından ilk kez zorlu kış koşullarında test edilen yerli silahlar vardı.



Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Mehmetçiğin zorlu kış koşullarında gerçekleştirdiği tatbikatlara ilişkin fotoğrafları yayımladı.


TSK, doğu ve güneydoğuda kahraman Türk askerlerinin zorlu kış şartlarına rağmen terörle mücadelede gösterdiği kararlılığı bir kez daha ortaya koydu. Gittiği her yerde Türk bayrağını dalgalandırarak Mehmetçikler, yaptığı tatbikatlarla düşmana gözdağı verdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.