Melikgazi Belediyesi bir okul daha yaptıracak

14 Temmuz 2011 Perşembe 13:10
Melikgazi Belediyesi bir okul daha yaptıracak






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediye olarak eğitime ve öğretime büyük önem verdiklerini söyledi.
Her yıl meslek edindirme kursları, yaz okulları, orta öğretim ile lise öğretimi için ek ders kursları açtıklarını ifade eden Büyükkılıç, bununla yetinmeyip 2 yıl önce Karacaoğlu Mahallesi'nde 24 derslikli okul yaptırarak hizmete açtıklarını söyledi.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nce Osmanlı Mahallesi'nde Zenger Güç İlköğretim Okulu'nda öğrencilerin çok kalabalık sınıflarda ders aldıklarını, bu nedenle bu sıkışıklığı rahatlatmak üzere ek bina yapılacağını belirtti.

Büyükkılıç, Modern, akıllı sınıf tahtası olan, bilgisayar destekli ve içerisinde her türlü donanımı bulunan 20 derslikli ilköğretim okulunda, öğretmen odası, bilgisayar odası, toplantı ve tiyatro salonu, idari bölümler, kantin gibi bölümler yer alacaktır. dedi. Melikgazi Belediyesi'nin bu ikinci okul inşaatı ile eğitim ve öğretime verdiği önemin bir kanıtı olduğunu kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye olarak yaptırılacak olan 20 derslikli ilköğretim okulu için ihale yapıldığını ve 2012 yılında eğitim ve öğretime başlatılacağını sözlerine ekledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.