Meridien Hastanesi Başhekimliğine Dr. Ayla Kılıçaslan atandı

31 Ocak 2013 Perşembe 11:12
Meridien Hastanesi Başhekimliğine Dr. Ayla Kılıçaslan atandı






ADANA (CİHAN)- Adana´da geçtiğimiz günlerde hizmete giren Meridien Hastanesi'nin Başhekimliği´ne kamu sağlık kurumları ve özel hastane işletmeciliğinin deneyimli yöneticilerinden Dr. Ayla Kılıçaslan'ı getirildi.

Başhekimlik görevinin yanı sıra Medikal Direktörlük görevini de yürütecek olan Dr. Kılıçaslan, ''Sağlıklı yaşamak, cinsiyet, dil, din ve ırk farkı gözetmeksizin tüm insanların ortak hakkıdır. İnsanlar bu haktan doğru ve zamanında teşhis/tedavi ile faydalanmalıdır. Hastane olarak oluşturacağımız her biri kendi alanında en iyileri olan hekimlerimiz, uzman yardımcı sağlık personelimiz, başarı ve sonuç odaklı yönetim kadromuzla öncelikle Adana halkının hizmetinde olacağız.'' dedi.

Dr. Kılıçaslan, hasta ve hasta yakınlarının merkezde olmak üzere, kurumdaki sağlık çalışanlarının da memnuniyetini en üst seviyede tutacaklarını, tıp alanındaki tüm gelişmeleri yakından takip edeceklerini bildirdi. Dr. Kılıçaslan, son teknolojik gelişmeleri hizmet verdikleri her birimde uygulayacaklarını, sadece Adana'nın değil, çevre illerden ve komşu ülkelerden gelecek olan hastaların tercih ettikleri bir sağlık kuruluşu olacaklarını kaydetti.

Dr. Ayla Kılıçaslan, Meridien Hastanesi çok kısa sürede hasta ve hasta yakınları dışında sağlıklı bireylerin de tercih edeceği koruyucu ve önleyeci hekimlik uygulamalarının gerçekleştirileceği bir sağlık kuruluşu özelliği ile Adana´nın gururu olacaktır. dedi.

Dr. Ayla Kılıçaslan, ilk, orta ve lise eğitimini İzmir´de tamamladı. 2001 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi´nden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi Hastane İşletmeciliği eğitiminin ardından, Adana´da kamu ve özel sektör sağlık kurumlarında yönetici konumunda 12 yıldan bu yana görev aldı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.