Mersin'de kalleş pusu, polis aracına bombalı saldırı 18 yaralı var

Mersin'de polis servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi, olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamada yaralıların olduğu belirtiliyor.

17 Ekim 2017 Salı 18:20
Mersin'de kalleş pusu, polis aracına bombalı saldırı 18 yaralı var






Mersin'de kalleş pusu, polis aracına bombalı saldırı 18 yaralı var


Mersin'de polis servis acının geçişi sırasında çöp bidonuna konulan el yapımı bomba ile düzenlenen saldırıda 17 güvenlik görevlisi ile bir de vatandaş yaralandı.



Mersin'de polisi taşıyan servis aracına yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Saldırının servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerine konulan bombanın uzaktan kumandayla patlatılması ile gerçekleştirildiği belirtildi. Olayda 17 polisin yaralandığı belirtildi

Bugün saat 17.20 sıralarında merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan Okan Merzeci Bulvarı'nda, polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama sonrası panik yaşandı. Yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

12 POLİS YARALANDI

Mersin'de polis servis aracının geçişi sırasında düzenlenen bombalı saldırıda 17 polis yaralandı. Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, merkez Yenişehir ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldiğini söyledi. Olayda 12 polisin yaralandığı ve yaralıların kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldığını aktaran Ercan, "Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Patlamanın nedenini araştırıyoruz. Olayı soruşturmak üzere 3 savcımızı görevlendirdik" ifadesini kullandı.

ÇÖP KONTEYNERİNE KONULAN BOMBA PATLATILDI

İHA'nın geçtiği bilgiye göre; Merkez Yenişehir ilçesi, Güvenever Mahallesi, Dikenliyol kavşağında emniyet müdürlüğüne ait servis aracının geçişi sırasında çöp konteynerine konulan bomba uzaktan kumandayla patlatıldı.

Son Güncelleme: 17.10.2017 19:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.