Mersin'de vahşet: Tartıştıkları genci, benzin döküp yaktılar

12 Temmuz 2011 Salı 11:09
Mersin'de vahşet: Tartıştıkları genci, benzin döküp yaktılar






İshak T.(18), Fatih Ö. (20), İbrahim T. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi, arkadaşlarının telefonunu zorla alarak parasını vermediğini öne sürdükleri Abdülhakim A'yı (25) konuşmak üzere Güneş Mahallesi Güneş İlköğretim Okulu yanındaki portakal bahçesine çağırdı. İddiaya göre burada 4 genç ve Abdulhakim A. arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.
Tartışma sonucu gençler yanlarında getirdikleri benzini Abdülhakim A'nın üzerine dökerek ateşe verdi. Alevler içinde kalan genç, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından söndürüldü. Abdülhakim A. olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunun belden yukarısı yanan Abdülhakim A, Mersin Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından çevre hastanelerin yanık ünitelerinde yer olmaması nedeniyle ambulansla Adana'ya oradan da hava ambulansı ile Ankara'ya sevk edildi. Olaydan sonra kaçan şüphelilerden İshak T, Fatih Ö, ve İbrahim T. Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Polis kimliğini belirlediği kaçan diğer şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.