Merzifon'da işyerinden hırsızlığa tutuklama

29 Kasım 2012 Perşembe 16:11
Merzifon'da işyerinden hırsızlığa tutuklama






AMASYA (CİHAN)- Amasya'nın Merzifon ilçesinde, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunan 16 yaşındaki Kemal B. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Amasya E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Harmanlar Mahallesi'nde inşaat malzemeleri üzerine işyeri olan Yusuf S. (24) 155'i arayarak 'iş yerinde hırsızlık yapan şahıslar' olduğu ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, işyerinin arka pencere camını kırıp içeri giren Kemal B.(16) ile Ali D.(15)'yi tuvalete gizlenmiş halde buldu.
Gözaltına alınan ve Asayiş Şubesi'nde sorgulanan Kemal B. ile Ali D.'nin yapılan kimlik sorgulamalarında hırsızlık suçundan birçok kayıtlarının olduğu ortaya çıkarken, Kemal B.'nin üzerinde yapılan kaba üst aramasında işyerinin çekmecesinden aldığı 4 adet 5 liralık kağıt banknot ile 8 lira demir para da ele geçirildi.
Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçunu itiraf eden Kemal B. hırsızlık suçlamasıyla adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Amasya E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Aynı suçtan yakalanan 15 yaşındaki Ali D. ise yaşının küçük olması nedeniyle serbest bırakıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.