Meteoroloji uyardı; Hafta sonu kar geliyor

Türkiye hafta sonundan itibaren yoğun kar yağışına hazırlanıyor. Okulların tatil olmasının hemen ardından başlayacak olan kar yağışı İçanadolu, Marmara, Kuzey Ege ve Doğu Anadolu'da etkili olacak.

11 Ocak 2016 Pazartesi 15:25
Meteoroloji uyardı; Hafta sonu kar geliyor






Meteoroloji uyardı; Hafta sonu kar geliyor

Kara kış, yurdun büyük bölümünü hafta sonundan itibaren etkisi altına alacak. Meteoroloji'den yapılan uyarda vatandaşlar soğuk havalara karşı tedbirli olması istendi. Yurdun geniş kesimini etkisi altına alacak kar yağışı Marmara Bölgesi'nin Kuzeyi, Ege ve Akdeniz bölgelerinin kuzeyinde etkili olacak.

BUZLANMA VE DON'A DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sayfasında yer alan uzun vadeli tahminlerde, pazar gününden itibaren yurt genelinde soğuk hava dalgasına girilecek ve kar yağışı da beraberinde bekleniyor. Aynı zamanda buzlanma ve dona karşı uyarıldı.


YARIN HAVA NASIL OLACAK

Yarın için Marmara bölgesini güneşli bir gün bekliyor. Hava sıcaklığı 15 dereceye kadar ulaşacak. Türkiye'nin iç kesimlerinde özellikle yüksek bölgelerde kar yağışı bekleniyor.


Son Güncelleme: 11.01.2016 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.