Meteoroloji'den Akdeniz için fırtına uyarısı

Akdeniz bölgesinde bugün akşam saatlerinde şiddetli fırtına bekleniyor. Meteoroloji Fırtına için Doğa Akdeniz Bölgesi'nin kuzey kesimlerini uyardı.

24 Ocak 2016 Pazar 13:52
Meteoroloji'den Akdeniz için fırtına uyarısı






Meteoroloji'den Akdeniz için fırtına uyarısı

 Son Dakika Hava Durumu, Akdeniz bölgesinde bugün akşam saatlerinde şiddetli fırtına bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Akdeniz'de kuvvetli fırtına beklendiğini duyurdu.
Meteoroloji'den yapılan açıklamada;
Doğu Akdeniz'de etkili olması beklenen rüzgarın akşam saatlerinden itibaren kuvvetli fırtınaya dönüşmesinin beklendiği belirtilerek ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarı yapıldı. Meteoroloji'nin açıklaması şöyle:

"Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu, batısında kuzeybatıdan esecek olan rüzgarın, bugün akşam saatlerinden itibaren 6 ila 8(50-75km/s) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (75-90km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde esmesi beklenmektedir. Fırtınanın pazartesi günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin edilmektedir."

Son Güncelleme: 24.01.2016 13:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.