Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini!

Yarın hava nasıl olacak, Metereoroloji İstanbul'u etkisi altına alan yağmurlu havanın bir süre daha etkisini sürdüreceğini açıkladı.

03 Mart 2016 Perşembe 11:13
Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini!






Meteoroloji'den son dakika hava durumu tahmini!

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı ile Bayburt, Erzurum ve Ağrı çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Orta ve Doğu Akdeniz ile Sakarya, Bilecik, Kocaeli, Zonguldak, Bolu, Düzce, Eskişehir, Ankara, Antalya, Isparta ve Afyonkarahisar ile Kütahya'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı güney, iç ve batı bölgelerde yağışla birlikte hissedilir derecede (3 ila 8) azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar, genellikle güney ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Kıyı Ege, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak yağışlı (Yağışların bu sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 17

İstanbul: Çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 15

İzmir: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

Adana: Çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların bu sabah saatlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 18

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 17

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 20

Erzurum: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde aralıklı yağmurlu 9

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17
Son Güncelleme: 03.03.2016 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.