Metrobüs söndürüldü, trafik normale döndü

İçi yolcu dolu metrobüs aniden alev aldı. Yolcular güçlükle kendini dışarı attı. Hurda demir yığınına dönen dev otobüs alev alev yanarken E-5 trafiği tamamen durdu

24 Mart 2015 Salı 19:58
Metrobüs söndürüldü, trafik normale döndü






Metrobüs söndürüldü, trafik normale döndü

İstanbul Metrobüs yolunda faciadan dönüldü. Çıkış nedeni henüz bilinmeyen yangında yolcular son anda indirilerek canlarını kurtarırken alev alev yanan metrobüsten geriye demir yağınları kaldı.


Şirinevler'de bir metrobüs, sefer halindeyken alev alev yandı. Yangın sonucu dumanlar gökyüzünü kapladı. E-5 Karayolu'nda kaza nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

Şirinevler'deki Metrobüs yangını İstanbul trafiğini de felç etti. Kazanın olduğu bölgede trafik çift taraflı olarak durma noktasında. Edirne yönü ise Zeytinburnu-Bakırköy arasında trafik ilerlemiyor. Araç yoğunluğu ise giderek artıyor ve Eyüp'e kadar uzandı.
Şirinevler metrobüs durağı yakınlarında, seyir halindeki bir metrobüsün arka kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Durdurulan metrobüsten yolcular tahliye edilirken, durum itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
TRAFİK FELÇ OLDU
E-5'te meydana gelen metrobüs yangını İstanbul trafiğini de etkiledi. E-5 Karayolu'nda, metrobüs kazası nedeniyle Küçükçekmece Evlendirme Dairesi'nden kazanın bulunduğu Yenibosna-Şirinevler istikametine kadar trafik yoğunluğu yaşanıyor. Ters istikamette ise yoğunluk Topkapı'dan başlıyor.
E-5 Şirinevler güzergahında kazayı izleyen sürücüler de trafik yoğunluğuna sebep oluyor.

TRAFİK SAATLER SONRA NORMALE DÖNDÜ

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Avrupa Anadolu geçişinde ise yoğunluk Sultangazi'ye kadar uzanıyor.

İstanbul'un diğer yoğun noktası ise Boğaziçi Köprüsü'nün her iki yönü.

Avrupa Anadolu yönünde Mecidiyeköy'e kadar uzanan trafik Anadolu yakasında Acıbadem sapağına kadar ulaşmış durumda.
Son Güncelleme: 24.03.2015 20:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.