MHP Kurultay analizi, Bahçeli İpleri Geriyor

MHP Kurultayı Yargıtay kararına kaldı. On binlerce MHP'li ülkücünün parti içindeki yenilik talepleri polis barikatlarına takıldı. Genel Merkez gün boyu Büyük Anadolu Oteli önünde toplanan kendi tabanını canlı yayın yapan TV kanallarından izledi

15 Mayıs 2016 Pazar 15:22
MHP Kurultay analizi, Bahçeli İpleri Geriyor






Ahmet Okumuş'un kaleminden MHP Kurultay analizi, Bahçeli İpleri Geriyor

Milliyetçi Hareket Partisi tabanından gelen demokratik kurultay talepleri bugün zirve noktasına ulaştı. Parti Genel Merkezi, kendine gönül vermiş onbinlerce insanın toplandığı meydanda olanı biteni canlı yayın yapan TV kanallarından izlemek zorunda kaldı. Parti yönetimi varlığını sürdürebilmek için polisin aldığı önlemlerden medet umar hale gelince ülkücü tabandaki öfke büyüdü. MHP Genel Başkan adaylarının gösterdiği sağduyu sayasinde genel merkez rahat bir nefes aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi kurultay sürecinde gelinen noktayı arkadaşımız Ahmet Okumuş değerlendirdi. Okumuş gelinen son noktayı değerlendirirken çarpıcı tesbitlerde bulundu. İşte Ahmet Okumuş'un yazısı


MHP'de Bahçeli İpleri geriyor

    Türkiye öyle bir süreçten geçiyor ki anlamak ve anlatmak mümkün değil. 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra takındığı tavırla ülkenin ikinci bir erken genel seçime gitmesinde en büyük etken olan başarısızlığını örtmeye çalışan MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, ülkenin içinde bulunduğu olumsuz durumu ve partisinin geleceğini düşünüyorsa zaman kaybetmeden MHP’de yönetimin değişime izin vermeli ve kendisi de mümkünse aday olmamalıdır. Artık ipleri germemeli.

DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN
Son Güncelleme: 15.05.2016 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.