MHP'li Ali Derindağ, ofisinde ölü bulundu; İntihar mı etti

İstanbul MHP teşkilatının tanınmış isimlerinden, milletvekili ve belediye başkan adayı Ali Demirdağ, Kağıthane'deki ofisinde ölü olarak bulundu.

07 Aralık 2016 Çarşamba 00:44
MHP'li Ali Derindağ, ofisinde ölü bulundu; İntihar mı etti






MHP'li Ali Derindağ, ofisinde ölü bulundu


İstanbul'da MHP'de uzun yıllar siyaset yapan, Milletvekili ve Kağıthane'de belediye başkan adaylığında bulunan Ali Demirdağ ofisinde ölü olarak bulundu. Kağıthane'de, sürücü kursu sahibi 52 yaşındaki Ali Derindağ, işyerinde ölü bulundu. MHP'den 2014 yılında Kağıthane Belediye Başkan adayı, 2015 yılında da 2'nci bölgeden 7'nci sıra milletvekili adayı olan Derindağ'ın intihar ettiği ihtimali araştırılıyor.

MHP'den bir dönem siyaset yapan işadamı ofisinde ölü bulundu. Kağıthane Ortabayır Mahallesi Duru Sokak'ta bulunan Etik Sürücü Kursu'nda saat 23.00 sıralarında silahla ateş edildiği ihbarı üzerine polis harekete geçti. Ekipler ihbar üzerine verilen adrese gitti.

İNTİHAR MI ETTİ

Olay yerine gelen polis ekipleri, sürücü kursu sahibi Ali Derindağ'ı tabancayla öldürülmüş olarak buldu. Nöbetçi savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası Ali Derindağ'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İşadamının intihar etmiş olabileceği ihtimali araştırılıyor.

Ali Derindağ'ın 2014 yılında MHP'den Kağıthane Belediye Başkan adayı, 1 Kasım 2015 yılındaki genel seçimlerinde de İstanbul 2'nci bölge 7'nci sıradan milletvekili adayı olduğu öğrenildi.




 
Anahtar Kelimeler:
MHPli Ali Derindağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.