MHP'de aday adayı sayısı 15'i geçti

29 Kasım 2012 Perşembe 15:00
MHP'de aday adayı sayısı 15'i geçti






SAMSUN (CİHAN)- MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, partisine köylerde ve mahallerde yoğun bir ilginin olduğunu belirterek AK Parti'de bile böyle bir manzaranın olmadığını öne sürdü. Kılıç, yerel yönetimlere MHP'den aday adayı olacak kişi sayısının şimdiden 15'den fazla olduğunu söyledi.

Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, yaptığı açıklamada sürdükleri yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Samsun'un tüm ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Kılıç, inandıklarına iman ettiğini vurgulayarak, partisinin Samsun'daki hedefleri konusunda iddialı konuştu. Kılıç, İnandıklarım hayat tarzım olmuş. İnandıklarıma bir şeyler katamıyorsam vicdanen rahatsız oluyorum. Köylere bizim kadar giden başka bir parti yok. Samsun'da MHP'ye son derece güzel bir ilgi var. Bu yoğunluğu, AK Parti'de bile göreceğinizi düşünmüyorum. dedi.

MHP'DE ADAY PORTFÖYÜ GENİŞ

MHP olarak Büyükşehir Belediyesi'ni alma hedefinde olduklarını vurgulayan Kılıç, mevcut hedefe Samsun'un 17 ilçe belediyesinin de dahil olduğunu söyledi. Yerel yönetimlere adaylık için başvuruların başladığını belirten Kılıç, Doktorundan, öğretim görevlisine kadar birçok ismin Belediye Başkan adaylığı söz konusudur. Ayrıca siyaseten bizlere uzak olmayan ve bir yerlere talip olmamış olan insanlarda çok. Onlara söz verdim isimlerini söylemeyeceğim zamanı gelince açıklayacağım.Aday aday sayısı şimdiden 15'i geçti. Bu adayların dışında 15 tanesi açık etmiyorlar ama adaylık konusunda niyetleri belli. diye konuştu.

Kılıç, ayrıca köylünün perişan durumda olduğunu belirterek, üreticilerin yaşadıkları problemlere yerel ve genel yönetim temsilcilerinin kayıtsız kalmaması gerektiğini sözlerine ekledi.


CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.