MHP'li Kılıç: Bu şehri birlikte yaşayıp, yaşatacağız

29 Kasım 2012 Perşembe 12:53
MHP'li Kılıç: Bu şehri birlikte yaşayıp, yaşatacağız






SAMSUN (CİHAN)- MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, Berberler, Tuhafiyeciler ve Madeni Sanatkarlar Odası üyeleriyle bir araya geldi. Sivil toplum kuruluşlarının Samsun'un gelişmesinde önemli yere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Kılıç, Bu şehri birlikte yaşayıp, yaşatacağız. Yapacağımız istişarelerle sıkıntılara çare bulunacaktır. dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ve yönetim kurulu, Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ahmet Akbaş ve Samsun Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Uğur Tüfekçi ziyaretlerini gerçekleştirdi. MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, STK'ların sıkıntılarına çözüm bulmak için oda olarak birlik ve beraberlik içinde oldukları söyledi.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Kılıç, İlimizin temel sorunlarını ve ihtiyaçlarını giderme noktasında emin adımlarla ilerliyor. MHP il Başkanlığına seçildiğim İlk günde olduğu gibi Samsunumuzu birlikte yönetmek için gayret gösteriyoruz. Bizim bu ilde nefes alan her kesimin düşüncesine ihtiyacımız var. İlimizde bulunan tüm Sivil Toplum Örgütlerini fazlasıyla önemsiyoruz. Onların fikirleri bizler için çok önemli. Kapalı kapılar ardında dile getirilen hiçbir sorunun çözüme sağlıklı bir şekilde kavuşacağına inanmıyoruz. İstedik ki düşüncelerimizi, sorunlarımızı, beklentilerimizi, övgü ve eleştirilerimizi karşılıklı ifade edelim. Toplantı STK üyelerinin düşüncelerini ifade etmesinin ardından sona erdi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.