MHP'nin HDP kararı: Gitmeyeceğiz, görüşmeyeceğiz

MHP, yeni dönemde Meclis'te terör örgütü PKK'nın sözcülüğüne soyunan HDP'yle görüşmeyeceğini açıkladı

27 Haziran 2015 Cumartesi 18:20
MHP'nin HDP kararı: Gitmeyeceğiz, görüşmeyeceğiz






MHP'nin HDP kararı: Gitmeyeceğiz, görüşmeyeceğiz


Terör örgütü PKK'nın yeni açılan TBMM'e sözcülüğüne soyunan, Suriye'nin partisi haline gelen HDP'ye en sert tepki MHP'den geldi.. MHP'nin Meclis Başkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun HDP'den randevu talep etmediği ve gitmeyeceği öğrenildi.

Meclis Başkanlığı seçiminin ilk turu, salı günü yapılacak.Meclis aritmetiği Ak Parti, CHP, MHP ve HDP'nin adaylarının başka bir partinin desteği olmadan seçilmesine imkan vermiyor. Bu nedenle 4 siyasi partinin adayları, diğer siyasi parti genel merkezlerine destek turuna çıkmaya başladı.

MHP'nin Meclis Başkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun da, Pazartesi günü Ak Parti ve CHP'yi ziyaret edeceği öğrenildi. İhsanoğlu'nun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "yok sayıyoruz" dediği HDP'den ise randevu talep etmediği ve gitmeyeceği öğrenildi. Bu durumda HDP'nin Meclis Başkanı adayı Mir Dengir Mehmet Fırat'ın da, MHP'ye ziyarette bulunmayacağı konuşuluyor.
Son Güncelleme: 27.06.2015 18:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özgür 2015-06-27 19:17:39

en iyisini yapıyor mhp helal olsun türkiye partisiyiz diye halkı kandıran pkknın yalakalarına kapak olsun

Avatar
mert 2015-07-02 00:11:23

Mhp ; sinirda pkk lilari davul zurnayla karsilayip cadir mahkemede aklayan kimdi ne farki var.