Midyatlı işadamları, GAP hakkında bilgilendirildi

04 Aralık 2012 Salı 15:09
Midyatlı işadamları, GAP hakkında bilgilendirildi






MARDİN (CİHAN)- Mardin´in Midyat ilçesinde işadamları GAP Eylem Planı´nı çerçevesinde yatırım ve teşvikler konusunda bilgilendirildi. Toplantıya Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) uzmanları da katıldı ve bölgenin teşvikleri hakkında bilgiler verdi.

GAP Eylem Planı İletişim ve Tanıtım Projesi kapsamında, 'Yatırımcı Buluşmaları' gerçekleştirildi. Hükümet Konağı Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, GAP İdaresi ve Kalkınma Ajansı uzmanları bölgede teşvikler konusunda genel bilgiler verdi.

GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı'ndan Uzman Ahmet Tokdemir, GAP Eylem Planı hakkında bilgilendirmeler yaptı. Ekonomi Bakanlığı tarafından yeni açıklanan yeni Teşvik Kanunu hakkında yerel girişimcilere ve işadamlarına bilgilendirmeler yapılmasının ardından DİKA Uzman Ahmet Pürmükçü, ajansın mali destek programı hakkında bilgilendirmeler ve sunum yaptı.

Midyat´ta GAP 'Yatırımcı Buluşmaları' kapsamında Midyat´ta faaliyet sürdürün firmalar, yatırımcılar ve işadamları katıldı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.