Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Amerikalı milletvekilleri kabul etti

06 Aralık 2012 Perşembe 10:50
Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Amerikalı milletvekilleri kabul etti






KAYSERİ (CİHAN)- AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde (TBMM), Amerika Washington D.C. eyaletinden hâkim, senatör ve milletvekilleri ve eşinden oluşan 8 kişilik bir heyet ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Öksüzkaya, yemekte yaptığı konuşmada TBMM çalışmaları ve AK Parti'nin iktidarda olduğu 10 yıllık süreçteki icraatlarını anlattı.

Ahmet Öksüzkaya, burada yaptığı bilgilendirme konuşmasında, Türkiye, AK Parti hükümetimiz sağlıkta, eğitimde, ekonomide ve dış politikada çok önemli adımlar attı. Türkiye´nin ihtiyacı olan hemen her alanda önemli reformlara imza attı. Dünya ve Avrupa´da pek çok ülke ekonomik krizden dolayı sıkıntı yaşarken, bizim ekonomik verilerimiz şu anda çok AB ülkesinden iyi durumdadır. Özellikle ABD ile stratejik işbirliği çerçevesinde dostluklarımız gelişmektedir, birlikte pek çok başarılı işler yapılmaktadır. dedi.

Bu ziyaretlerin iki ülke arasında çok önemli dostluk köprüleri kurulmasını sağladığını anlatan Öksüzkaya, ABD ile Türkiye her geçen gün daha da çok ticari ve sosyal faaliyetlerde bulunmaktadır, bu da karşılıklı dostlukları pekiştirmektedir. ABD seyahatlerimizde bizzat gördük ki, bu ülkede bulunan gönüllü Türk kuruluşları çok önemli görevler yapmaktadır ve yapılan bu çalışmalar ileride çok daha iyi anlaşılacaktır. diye konuştu.

Misafir Washington senatör ve milletvekilleri, Türkiye´ye gelmekten çok mutlu olduklarını ve gördükleri misafirperverlikten çok etkilendiklerini ve Amerika´da gidince herkese Türkiye´de gördüklerini ve yaşadıklarını anlatacaklarını ifade etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde verilen yemekte, ABD´de Hakim Robert C. Hunter, senatör ve milletvekillerinden Bill Cook ve eşi Holly Cook, Jim Davis, William Brawley, Tim Moffitt, Mustafa Onur, Fatih Kuzu, Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya, İsmail Tamer ve Vedat Demiröz bulundular. Yemeğin sonunda Ahmet Öksüzkaya tarafından ABD´li Senatöre Türkiye anısına hediye takdim edildi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.