Milletvekili Altay: Engelli çocuklarımız yalnız değil

04 Aralık 2012 Salı 14:51
Milletvekili Altay: Engelli çocuklarımız yalnız değil






UŞAK (CİHAN)- AK Parti Milletvekili Mehmet Altay, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Alpaslan Akpınar ve Şube Müdürü Halil Kılınç ile birlikte Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Uşak Belediyesi Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ile Vala Gedik İş Okulu'nu ziyarette etti. Ziyaretler esnasında öğrenciler tarafından hazırlanan hediyeyi de kabul eden Altay, Çocuklarımızın kendi çalışma ve emeğiyle hazırlamış olduğu bu hediyeyi, bugüne kadar almış olduğum en değerli hediye olarak kabul ediyorum. dedi.

Milletvekili Altay, engelli çocukların yalnız olmadığını belirterek, Bu çocuklarımızın yetişmesinde en büyük özveriyi ve çabayı gösteren eğitimcilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Engellerin ortadan kaldırılması, engellilerin yaşama kazandırılması ve sosyal hayatta yerlerini alması hususunda, sosyal devlet ilkesi çerçevesinde hükümetimiz sayısız atılımlarda bulunmuştur. şeklinde konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.