Milletvekili Özbek, Bayburt Üniversitesi'ni ziyaret etti

06 Aralık 2012 Perşembe 10:50
Milletvekili Özbek, Bayburt Üniversitesi'ni ziyaret etti






BAYBURT (CİHAN)- AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Şahin Kızılaslan ve Hakan Kobal ile beraber Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gökhan Budak´ı ziyaret etti.

Rektörlük ziyaretinden sonra İlahiyat Fakültesi´ne geçen Milletvekili Bünyamin Özbek ve beraberindekiler Dekan Prof. Dr. Selçuk Coşkun'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Milletvekili Bünyamin Özbek burada yaptığı açıklamada, İlahiyat Fakültesi'yle beraber üniversitemizin gelişimi hızla devam edecektir. Bayburt halkının üniversitemizden beklentisi büyük ölçeklidir. İnşallah önümüzdeki yıllar daha yeni fakülteler kurarak şehrimize hem ekonomik anlamda hem de sosyal ve kültürel olarak değerler katacağız. Prof. Dr. Selçuk Coşkun hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. İlahiyat fakül temizin ilimize ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.