Milli Eğitim Müdür Gülsar: Başarının sırrı birlik ve beraberlikte

07 Kasım 2012 Çarşamba 12:41
Milli Eğitim Müdür Gülsar: Başarının sırrı birlik ve beraberlikte






BURSA (CİHAN)- Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, başarı için, birlik beraberliğin çok önemli olduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Mudanya Ahmet Rüştü Lisesi'nde eğitimcilerle bir araya geldi. Toplantıya Gülsar, ile birlikte İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici ile İl Eğitim Denetmenleri Başkan Yardımcısı Mustafa Aknur da katıldı. Gülsar, insanların tek başına başarılı olamayacağına vurgu yaparak; idareci, öğretmen, veli ve öğrencinin eğitim konusunda ayrılmaz dinamikler olduğunu söyledi. Okul müdürlerinin okullarını bu dinamiklerle yönetmesinin başarıyı getireceğine değinen Gülsar, öğretmenlerden de bu konuda duyarlılık istedi.


Dünyanın hızla değiştiğini ve geliştiğini ifade eden Atilla Gülsar, Eğitimin amacı iyi yönde davranış değişikliği oluşturmaktır. Başkalarını değiştirmek için eğitim yöneticileri olarak önce kendimizi değiştirmeliyiz. Okul müdürlerimiz öğretmen, öğrenci ve veli için önemli bir rol modeldir. Bu hızlı değişime ayak uydurmalı, kendimizi devamlı yenilemeliyiz dedi.

HER HAYAL BAŞARIYA GİDEN YOLUN PROJESİDİR

Artık el yordamıyla çalışma döneminin sona erdiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Gülsar, İdarecilerimiz başarılı olmak için rutinin dışına çıkmalı, daha planlı ve projeli çalışmalı. Her şey insanın kendisiyle başlar. Eğitim yöneticilerimizin sorunun bir parçası olmak yerine, çözümün bir parçası olmasını arzu ediyorum. İdareciler olarak farkında olmalıyız. Çünkü farkında olmak her zaman çözüme giden ilk adımdır. İdarecilerimiz hep daha iyiyi hayal etmeli diye düşünüyorum. Çünkü her hayal başarıya giden yolun projesidir. şeklinde konuştu.

Üniversite sınavlarında elde edilen başarıyı bu yıl da tekrarlamak istediklerini anlatan Atilla Gülsar, bu kapsamda uygulamaya konulan 'Hep Birlikte Başarılı Olalım' ve 'Başarıda Bir Dost Eli' projelerinin de devam ettiğini sözlerine ekledi.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.