Milli Takım Teknik Direktörü Avcı, Hatay´da

04 Aralık 2012 Salı 14:53
Milli Takım Teknik Direktörü Avcı, Hatay´da






HATAY (CİHAN)- Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı bazı temaslarda bulunmak üzere Hatay´a geldi. Türkiye Futbol Adamları Derneği Hatay Şubesi tarafından düzenlenen İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır 2012 Ödül Töreni için Hatay´a gelen Milli Takımlar Teknik Direktörü Avcı tören öncesinde Hataysporlu futbolcuları ve ATSO Başkanı Hikmet Çinçin´i ziyaret etti.

Anadolu´dan gelen tüm davetlere gitmeye çalıştığını söyleyen Avcı Hatayspor Tesisleri'ne gerçekleştirdiği ziyarette futbolcularla sohbet etti. Hatayspor´u yakından takip ettiğini söyleyen Avcı, Önce futbolcu olarak, sonra teknik direktör olarak şimdi de A Milli Takım Teknik Direktörü olarak Hatay´a geliyorum. diyerek şunları söyledi:

Böyle bir organizasyona davet edildim. Özellikle A Milli Takım hocasının Anadolu'nun neresinde olursa ben bu tür yerlere ne zaman davet edilsem ona en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum. Özellikle geçen seneden itibaren sezon başında da Hatayspor başkanıyla fikir alış verişlerinde bulunmuştuk. O günden itibaren de Hatayspor'u yakından takip etmeye çalışıyoruz.

Kendimizi buraya yakın olarak görüyoruz. Geçen seneki şampiyonluk, bu sene ligin tepesinde olmak ve bunu devam ettirmek, istikrar ben bunu yaşadım zaten 6 sene. Süreklilik ve devamlılık değişim ve gelişimdir. Başkan tesis ve projelerden bahsediyor. Güven ortamı olan bir insan, sonuçta inişli çıkışlı da olsa ulaşılabilir bir takım hedefler koyduğu zaman, bunun peşinden gittiğiniz zaman bunu muhakkak yakalayacaksınızdır diye düşünüyorum.

Ben size başarılar diliyorum. Kendinizi devamlı geliştirmeye ve illere neler yapabileceğinizin hedeflerini ortaya koymaya da devam etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Burada milli takımdan daha önce de beraber olduğum hem Gürhan hem Soner var. Onlar da Türk futbolunun beklentileri olan, tekrar hem takımlarıyla hem futbollarıyla çıkış yapacaklarını düşünüyorum. Hepinize başarılar diliyorum.

Futbolcularla sohbet eden Avcı daha sonra teknik direktör Yücel İldiz ve eski futbolcu Ali Gültiken Antakya Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. ATSO Başkanı Hikmet Çinçin´le sohbet eden heyete Çinçin birer plaket takdim etti.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.