MKE mensupları Başkan Akgül'ü ziyaret etti

07 Aralık 2012 Cuma 10:44
MKE mensupları Başkan Akgül'ü ziyaret etti






ANKARA (CİHAN)- Makine Kimya Çalışanları ve Emeklileri Derneği Başkanı Emrullah Kavak ve yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti.

Mamak Kayaş'ta bulunan Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Kapsül Fabrikası çalışanları ve emeklilerinin bir araya gelerek kurduğu derneğin, hem tanışmak hem de çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette Akgül, dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Derneğin vizyonu, amacını anlatan yönetim kurulu üyeleri, Mamak'ta yapacakları kültürel ve sosyal faaliyetler hakkında da Akgül'e bilgi verdi.

Sivil toplum kuruluşlarının, ilçenin önemli dinamiklerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Akgül, Yaptığımız her iş ve icraatta sivil toplum örgütlerinin görüşlerini ve desteklerini almayı yönetim anlayışımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olarak benimsedik. Hepimiz Mamak için Mamak halkı için çalışıyoruz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.