Muaythai Sporcuları Madalya İle Adıyaman´a Döndü

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:20
Muaythai Sporcuları Madalya İle Adıyaman´a Döndü






ADIYAMAN (CİHAN)- Türkiye Muaythai Federasyonu Başkanlığı 2012 yılı faaliyet programında yer alan, 30 Kasım, 2 Aralık tarihleri arasında İstanbul´da yapılan Minikler ve Yıldızlar Bay-Bayan Muaythai Balkan Şampiyonasına katılan sporcular madalya ile geri döndü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, İstanbul´da yapılan şampiyonaya 10 ülkeden 136 Sporcu katılırken, Balkan Şampiyonası'nda 2 sporcu Balkan şampiyonu 3 sporcu ise Balkan ikincisi olarak Adıyaman´ı gururla temsil ettiğini söyledi.

Bağcı, Türkiye`nin ev sahipliği ile gerçekleştirilen şampiyonaya, Yunanistan, Bulgaristan, Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Mısır, Danimarka, Belçika ve Ukrayna olmak üzere toplam 10 ülke katılarak şampiyonada toplam 136 sporcunun mücadele ettiğini de sözlerine ekledi.

Yeni bir spor dalı olmasına rağmen Adıyaman´da Muay Thai sporunun yaygınlaştığını görmenin sevincini yaşadıklarını da belirten Bağcı, İstanbul´da düzenlenen minikler, yıldızlar kategorisinde bay-bayan Balkan şampiyonasında derece yapan sporcularımız; birinci Abdullah Deniz Ertuğrul ve Gökhan Çiçek, ikinci Halil İbrahim Ertürk, Seydi Vakkas Ertürk ve Kübra Meşen oldu. Ben ilimizi başarı ile İstanbul´da temsil ederek dereceye giren sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.