Müftülükten, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine hediye

05 Aralık 2012 Çarşamba 11:25
Müftülükten, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine hediye






BURDUR (CİHAN)- Burdur İl Müftülüğü personeli, Özel Burdur Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki özürlü öğrencileri ziyaret etti. Müftülük personeli, öğrencileri hediyelerle sevindirdi. Öğrenciler de kendilerine ilgi gösterilmesinden memnun oldu.

Engelli veya sağlıklı her insanın, Allah'ın en kıymetli ve değerli varlığı olduğunu belirten Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Koordinatörü Fedan Taş, Yüce Allah, insanları servetleri, ırkları, renkleri, cinsiyetleri, dilleri, nesepleri, fizik yapıları, engelli veya sağlıklı oluşlarına bakmaz. İman, yararlı amel, güzel ahlâk, Yaratan'a ibadet ve yaratılanlar için yararlı çalışmalar sahibi olup olmamaları açısından değerlendirir. diye konuştu. Engellilerin, Allah´ın bir lütfu olarak kabul edilmesi gerektiğini söyleyen İl Müftü Yardımcısı Halil Taş da sabırla, emanet olan çocuklara bakılması gerektiğini anlattı.

Ziyarette, Fedan Taş, öğrencilere çikolata ikram etti. Burdur Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hüseyin Ercan Namal da yapılan ziyaretten memnuniyetini bildirerek, teşekkür etti. Ziyarete; İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, Şube Müdürü Hüseyin Köftürcü, Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu Koordinatörü Fedan Taş ile din görevlileri katıldı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.