Muğla Belediyesi yeni bir sosyal tesis yapacak

06 Aralık 2012 Perşembe 12:07
Muğla Belediyesi yeni bir sosyal tesis yapacak






MUĞLA (CİHAN)- Muğla Belediyesi, yeni bir sosyal tesis yapıyor. Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Salonu'nun inşaat çalışmalarına, belediye meclisi kararının ardından ihaleye çıkarılan yapım işini kazanan firma tarafından başlandı.

Sosyal tesis ve spor salonu kompleksi, 9 bin metrekare arazi üzerinde konumlanıyor. İki ana bloktan ve açık alanlardan oluşan yapı, toplam 2 bin 263 metrekare kapalı alana sahip. Pazaryerine cepheli bloğunda işyerleri, kafeterya ve 100 kişilik restoran bulunuyor. Çok amaçlı salon kısmında ise 800 metrekare büyüklüğünde 250 kişi teleskopik tribün, bin kişilik toplantı salonu, sahne arkası odalar, soyunma odaları, teknik ve idari hacimler yer alıyor. Yapı ayrıca 3 bin metrekarelik yeşil alana da sahip olacak. Toplam 1 milyon 850 bin liraya mal olacağı belirtilen kompleksin tamamlanma süresi 300 işgünü olarak öngörülüyor.

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, yaptığı açıklamada, Hemşehrilerimizin düğün, sünnet, nişan gibi her türlü kutlama ve anma etkinliklerine de açık olacak kompleks, kentimizin cazibe merkezi konumunu perçinleyecektir. Sosyal kompleksimiz, Düğerek ve Karabağlar yaylasının ekonomisine de katkı sağlayarak önemli başka bir amaca da hizmet edecektir. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.