Muharrem İnce Bartın'da konuşuyor: Sesimiz kötü olabilir ama 

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Bartın'da halka hitap ediyor. İnce Karadeniz'de bugün yapacağı mitinglerden ilki olan Bartın konuşmasında önemli mesajlar veriyor.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 14:58
Muharrem İnce Bartın'da konuşuyor: Sesimiz kötü olabilir ama 






Muharrem İnce Bartın'da konuşuyor: Sesimiz kötü olabilir ama 

Bartın'da konuşan Muharrem İnce önemli vatandaşlara önemle mesajlar verdi. Çocuklarının sorularının çaldırdılar, onlara Fizik Öğretmeni Muharrem İnce size söz veriyor, çocuklarınızın soruları çalınmayacak" dedi..

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bugün yapacağı Karadeniz gezisinin ilk durağı Bartın'da halka hitap ediyor. İnce konuşmasında sesinin kısıldığını kötü çıktığını belirterek "Sesimiz kötü gelebilir ama yolumuz iyi, düşüncelerimiz niyetimiz iyi" dedi.

Milli Eğitim sisteminin sürekli değiştirildiğini belirten Muharrem İnce "Gençler sınava girecekken, şimdi kabine girecek" dedi. Annelere babalara seslenen "Çocuklarınızın geleceği çok mu önemsiz, çocuklarınız bu ülkede adil sınavlara girecek, size söz veriyorum. 82 milyonluk Türkiye çocuklarını ücretsiz sınavlara sokamıyorsa yazıklar olsun bu ülkeye yazıklar olsun.." 

Çocuklarının sorularının çaldırdılar, onlara Fizik Öğretmeni Muharrem İnce size söz veriyor, çocuklarınızın soruları çalınmayacak" dedi..


Son dakika haberi... CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Bartın Mitingi'nde konuşuyor

İnce'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle: 

"Anketçiyim diye televizyonlara çıkanlara inanmayın. Onlar birinin sözcüsü. Anket istiyorsan gel takıl peşime. Ankara'daki 100 bin kişiyi gör. Biz bu seçimi alacağız. Adana'daki kalabalığı dün görseydiniz, sonunu göremiyordum. Bugün sesim kötü çıkıyor olabilir, ama sözümüz doğrudur. Bugün arkadaşlarım verdi. TRT1 Erdoğan'a 117 dakika, bana 16 dakika vermiş. Biz TRT payı ödüyor muyuz? Sadece Erdoğan'a oy verenler mi ödüyor? Bunun adil olması gerekmez mi? Ey Erdoğan haberin yok mu? Ben TRT'ye hakkımı haram ediyorum, haram zıkkım olsun."

"24 Haziran'da ilk işimiz seçim güvenliğini sağlayacağız. En az 50 bin avukat, cübbelerinizi arabanızda gezdirin? Sizi YSK'nın önüne çağırabilirim diyorum. Merak etmeyin, 1 oyunuza zarar gelmeyecek. Hukukun üstünlüğünü sağlayacağız, herkes mahkemelere güvenecek. Yabancı yatırımcı neden gelmiyor Türkiye'ye, güvenmiyor. Para güvenli limanı sever. Ekonominin başına ehliyetli, düzgün insanları getireceğiz. Merkez Bankası Başkanı'nı CHP Genel Merkezi'ne çağırmayacağız, onurunu kırmayacağız. Türkiye'de yıllardır kemer sık deniliyor değil mi, bunu değiştireceğiz. Devlet kemer sıkacak. Milletin kemer sıkacak hali kalmadı. İsraf ekonomisinden, insaf ekonomisine geçilecek. Cumhurbaşkanı o sarayda yaşamayacak. Orayı bilim yuvası yapacağız. Nerede yaşayacaksın Muharrem İnce diyorsanız? Ben evime doyamadım ki, yaşarım evimde. Devlet işleri için de Çankaya'yı kullanırız."

SORULARINI ÇALDIRMAYACAĞIM

"AK Partili kardeşlerim dahil, 81 milyon kişiye hep barış, hep huzur vaad ediyorum. Anneler sizin vicdanınıza sesleniyorum, eğitimden memnun musunuz? Bu ülkede eğitimde büyük uzlaşmaya varmamız lazım. Bir kere yapacağız, bir kere değiştireceğiz, uzlaşarak yapacağız. Memleketimin evlatlarına, benim öğrencilerime, çocuklarıma yazık oluyor. Hayatımızda en önemli şey çocuğumuz diyorsunuz da, eğitimi çok mu önemsiz? Senin çocuğunla dalga geçiyorlar. Senin çocuklarının sorularını çaldırdılar. Söz veriyorum, çocuklarımızın sorularını çaldırmayacağım."

BARTIN'DA TERMİK SANTRAL VURGUSU

"Bartın doğrudan ilgili bu eğitimle. Burada termik santral kuruyorlar, istiyor musunuz? Enerji lazım nereden üreteceğiz, güneşten, rüzgardan. Eğer Türkiye'nin potansiyelini iyi kullanırsak yüzde 130 enerji üretiriz. Bize güneş enerjisini depolamak için batarya üretecek uzman gençler lazım. Her yıl 10 bin genç yurtdışına gidecek. En kısa sürede bilgisayar mühendisi sayısını 100 bine çıkaracağız. O meydanlarda tezek, pislik diyecek, ben gelecek diyeceğim. Aramızda fark olacak."

Son Güncelleme: 21.05.2018 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.