Murdoch, dinlemeler için özür diledi

16 Temmuz 2011 Cumartesi 12:35
Murdoch, dinlemeler için özür diledi







İngiltere'de yasa dışı telefon dinlemelerinin ortaya çıkması sonrasında kapatılan "News of the World" gazetesinin bağlı olduğu grubun sahibi medya patronu Rupert Murdoch, gazetelerinde yayımlanacak bir "özür" makalesi kaleme aldı.

Doğrudan Murdoch'un imzasını taşıyan ve hafta sonunda çıkacak metin, News International tarafından yayımlandı. "Özür Dileriz" başlığı taşıyan ve "En iyi dileklerimle, Rupert Murdoch" imzası ile sona eren metinde Murdoch, News of The World'ün "ciddi derecedeki yanlış" işlerinden ötürü üzgün olduklarını belirtti. Murdoch, bundan etkilenen kişilerden de özür dileyerek, "bu kişileri incittiğimiz için en derin özürlerimizi sunarız" dedi.

Murdoch, yolaçılan sorunların ve zararın giderilmesi için ilerleyen günlerde ciddi adımlar atacaklarını, bu konudaki ayrıntılara ilişkin daha sonra yeni açıklamalar yapacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.