Naim'in kızı Sekai yeni bir hukuk mücadelesi başlatıyor

Dünya halterinin efsane ismi Naim Süleymanoğlu'nun kızı olduğu iddiasıyla Türkiye'de hukuk mücadelesi başlatan Japon Sekai Mori'nin DNA testinden olumlu sonuç aldığı iddia ediliyor..

08 Ağustos 2018 Çarşamba 08:06
Naim'in kızı Sekai yeni bir hukuk mücadelesi başlatıyor






Naim'in kızı Sekai yeni bir hukuk mücadelesi başlatıyor
 

Japon kızı Sekai Mori'nin Naim Süleymanoğlu'na açtığı babalık davasında önemil gelişme Naim Süleymanoğlu'ndan alınan DNA örneğini incelenirken, Naim Süleymanoğlu'nun Sekai Mori babası olduğu belirlendiği ileri sürüldü.

Dünya Halter şampiyonu ve çok sayıda rekorun sahibi Naim Süleymanoğlu’nun vefatı sonrası Japon Sekai Mori'nin açtığı babalık davası, ailenin tüm itirazlarına rağmen Sekai'nin haklı olduğunu ortaya koyuyor.  Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı DNA incelemesine göre, Naim Süleymanoğlu, Japon gazeteci Kyoko Mori’nin 27 yaşındaki kızı Sekai Mori’nin babası. Bu sonuçla birlikte, Japon Mori de yasal mirasçı konumuna geldi. Süleymanoğlu’nun mirası 4 kişiye bölünmüş olacak.

18 Kasım’da hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu hakkında Japon Sekai Mori, velayet davası açmıştı. Mori’nin söz konusu davayı açmasına, Süleymanoğlu’nun kızları Sezin ve E. Süleymanoğlu tepki göstermişti.

Hürriyet Gazetesi'nde Dinçer Gökçe imzasıyla yayınlanan habere göre, mahkeme, Mori’nin iddiasına ilişkin DNA incelemesi yapılmasına karar verdi. Adli Tıp Kurumu’na (ATK) gönderilen dosya sonrası rapor hazırlandı.

YASAL MİRASÇI OLUYOR

Konuya yakın adli bir kaynak, raporda çıkan sonuca göre Sekai Mori, Naim Süleymanoğlu’nun kızı. ATK raporunun, dava dosyasına girmesi ile birlikte Mori de yasal mirasçı vasfını almış olacak. İkinci aşamada ise, mirasın paylaşımına geçilecek.

ÜÇ ÇOCUĞU DAHA VAR

Sekai Mori dışında, Süleymanoğlu’ndan geriye ikisi İstanbul’da biri Ankara’da yaşayan üç çocuğu daha bulunuyor. Adının açıklanmasını istemeyen kaynak “ATK raporunun bu sonucuna göre, Süleymanoğlu, üç ayrı kadından 4 çocuk sahibi. Süleymanoğlu’nun hiçbir kadın ile resmi nikâhı bulunmuyor” şeklinde konuştu.

O PARA İÇİN DAVA AÇACAĞIZ

Süleymanoğlu’ndan geriye ise 2 milyon lirayı bulan 4-5 gayrimenkul bulunuyor. Süleymanoğlu’nun vefatından 4 ay önce kardeşi M. Süleymanoğlu’na 2 milyon liralık para transferi yaptığı da öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Süleymanoğlu Antalya’da bulunan 6 dönümlük arazisini satarak nakde çevirdi. Adının açıklanmasını istemeyen kaynak “Vefatından kısa süre önce böyle bir para transferi yaptığını belirledik. Çocuklarına kalmaması için böyle bir işlem yaptığını düşünüyoruz. Bu para ile ilgili de alacak davası açacağız” dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
Dünya Halter şampiyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.