NATO'dan Obama'ya kutlama

07 Kasım 2012 Çarşamba 09:27
NATO'dan Obama'ya kutlama






BRÜKSEL (CİHAN)- NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen, ABD Başkanlığı'na yeniden seçilen Barack Obama'yı kutlandı.

Rasmussen, Avrupa ve Amerika arasındaki bağın, NATO'nun 60 yıl önceki kurulurken belirlenen ortak değerlere dayandığını ve hâlâ güçlü ve Avrupa-Atlantik bölgesinde barış ve güvenliğin korunması için önemli olduğunu belirtti.

Rasmussen, Başkan Obama'nın bu hayati bağı sürdürmede üstün liderlik gösterdiğini belirterek, NATO'nun hızla değişen dünyada yeni tehditlere karşı yeni kabiliyetlerle cevap vermesi ve dünya genelinde her zamankinden daha güçlü ortaklıklar kurması için NATO'nun etkin olmaya devam etmesinde yakın işbirliğinin devamını dört gözle bekliyorum. dedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.