Nazif Okumuş; Ali Erbaş istifa etmezse azledilecek

Gazeteci Yazar Nazif Okumuş, CNNTürk'te katıldığı programda önemli bir iddiada bulundu. Okumuş "Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından azledilecek" dedi.

13 Kasım 2018 Salı 21:51
Nazif Okumuş; Ali Erbaş istifa etmezse azledilecek






Nazif Okumuş; Ali Erbaş istifa etmezse azledilecek



Gazeteci Yazar, MHP İstanbul 21. dönem Milletvekili Nazif Okumuş, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın, Kadir Mısırlıoğlu ziyaretinin ardından ortaya çıkan tepkilere duyarsız kalmayacağını söyledi. Nazif Okumuş, CNNTürk'te 'Türkiye'nin Gündemi Programı'nda yaptığı konuşmada "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nasıl eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu görevden aldıysa, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı da azledecektir. 
Erbaş eğer istifa etmezse böyle bir durumu bekliyorum" dedi..

Diyanet'in 3 hafta önceki Cuma hutbesinde vatandaşların düğün nişan gibi törenlerde uyması gereken görgü kurallarına dikkat çektiğini ifade eden Nazif Okumuş, "Vatandaşların beşeri ilişkilerine bu kadar hassas duyarlı bir kurumun Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünde camilerde bir fatiha okumayı hiç mi düşünmedi mi? Milli mücadele kahramanları için bir dua okumayı neden düşünemedi." sorusunu yöneltti.

Okumuş konuşmasında "Türkiye'de milli mücadeleye karşı bühtan eden bu zihniyet, Mustafa Kemal ve arkadaşları hakkında olmadık iftiralar atan bu zihniyet, kalkıp bugün İngiliz işbirliği yaftasını yapıştırıyor. Kim İngilizin uşağı bu araştırılmalı" dedi.

Ali Erbaş'ın, FETÖ'cü Adil Öksüz'ün akademik kariyerinde önemli yeri olduğunu söyleyen konuşmacılar "Adil Öksüz'ün doktora tezi jürisinde Prof.Dr. Ali Erbaş'ın da yer aldığına dikkat çekti.

Son Güncelleme: 13.11.2018 19:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.