New York Times balataları sıyırdı

Amerikan New York Times gazetesi, hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir habere imza attı. Gazete terör örgütü IŞİD düşmanlığını Türk-İslam algısını da aynı karenin içinde işleyerek okurlarına sundu.

16 Eylül 2014 Salı 21:22
New York Times balataları sıyırdı






New York Times balataları sıyırdı


Terör örgütü IŞİD'i kullanarak İslam düşmanlığını körükleyen Amerikan gazetesi New York Times, Erdoğan ve Davutoğlu'nun Hacı Bayram Camii'nden çıkışını skandal ifadelerle kullandı.

ABD'nin en yaygın gazetelerinden New York Times, yayınladığı bir haberle skandala imza attı.

IŞİD'in Türkiye'den adam topladığını iddia ettiği haberinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın camiden çıkış fotoğrafını kullanarak servis etmesi, ABD basınının Türkiye'ye karşı algı operasyonu oluşturduğu yorumlarını beraberinde getirdi.

Suriye ve Irak'ta IŞİD terörü patlak verdiğinden bu yana Türkiye aleyhinde yayın yaptığı gözlerden kaçmayan New York Times bir skandala daha imza attı. Yayınladığı haberde kullandığı fotoğraf ile algı operasyonu oluşturmaya çalışan gazete, "IŞİD Türkiye'den militan topluyor" başlığını taşıyan haberinde konuyla hiçbir ilgisi olmayan eski bir fotoğraf kullandı.
Son Güncelleme: 16.09.2014 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SENEM 2014-09-17 08:26:57

görün görün bunlari dost kabul edenlere lanet olsun.