NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, İdil´de konferans verdi

03 Aralık 2012 Pazartesi 16:06
NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, İdil´de konferans verdi






ŞIRNAK (CİHAN)- Eğitimci-Yazar, Nöro Linguistik Programlama (NLP) Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, Şırnak´ın İdil ilçesinde çeşitli gruplara yönelik verdiği konferanslarda dinleyenleri hem düşündürdü hem de güldürdü.

Eğitimci yazar, ilk gün öğrencilere yönelik olarak 'Öğrenmeyi Öğreniyorum' konulu konferansı verdi. Öğrencilerin bilgiye en kısa yoldan ulaşmaları için öğrenme tekniklerini anlatan Kapaklıkaya, sinevizyon eşliğinde öğrencilerin motivasyonunu arttırıcı görsel sunumlar yaparak, öğrenmenin etkili yollarını gösterdi.

İkinci gün ise din görevlilerine yönelik olarak 'Ruhumuzu Aydınlatan Önderler', kamu görevlilerine yönelik olarak ise 'Kurum İçi İletişim' konulu konferanslarını verdi. Son olarak öğretmenlere yönelik olarak verdiği 'İlham Veren Öğretmen' konulu konferansa Kaymakam Mustafa İmamoğlu, kurum müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Eğitimci-Yazar, öğretmenlerin öğrencilere bilgiyi nasıl aktarması gerektiğini ve dersin nasıl keyifli bir hale getirildiğini kendine özgün anlatımıyla aktardı. Alişan Kapaklıkaya, sunumlarının tümünde kendi hayatından esprili örnekler anlatarak ve rahat anlatımı ile salondaki dinleyenleri kahkahaya boğdu. Kapaklıkaya, sinevizyon eşliğinde öğrenme stilleri, hafıza gücü, öğrenmeyi öğrenme, kolay ve kalıcı öğrenip hiç unutmama gibi eğitim yolları hakkında öğretmenlere çok faydalı bilgiler verdi.

Program sonunda Kaymakam Mustafa İmamoğlu, davetlerini kabul edip kendilerini kırmayan Eğitimci-Yazar, NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya´ya teşekkür ederek, plaket takdim etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.