NTV Banu Güvenle yollarını ayırdı

08 Temmuz 2011 Cuma 18:26
NTV Banu Güvenle yollarını ayırdı






Adı ve görüntüsü NTV ile özdeşleşen Banu Güven, kanaldan ayrıldığını duyurdu. NTV'nin başarılı program sunucusu Banu Güven, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da NTV ile yollarını ayırdığını duyurdu. İşte, Güven'in o ifadeleri:

"NTV'de isimi bugüne kadar yaptıgım bicimde surdurebilecegim bir alan kalmadı. Bunun doğal sonucu olarak da yollarımızı ayırdık. Bu haberi ben sizlere bugün duyurmak istiyordum ama daha erken davrananlar olmuş. Kendi seçtikleri bazı ifadelerle. :)"

YAZILI AÇIKLAMA DA YAPTI

Banu Güven NTV'den ayrılışını yaptığı şu açıklamayala da duyurdu;

'İçinde bulunduğumuz bu dönemde NTV’de işimi yapacağım koşullar da, alan da artık mevcut değil. Bu da beraberinde ayrılık kararını getirdi doğal olarak. Çarşamba günü beraber oturup konuşup, konuyu nihai bir karara bağladık. Bugüne kadar bu kurumun çatısı altında toplumsal açıdan önemsenebilecek işler yaptım. Benim için önemli olan mesleğimi bugüne kadar nasıl icra ettiysem, bunun gerisine düşmemek, ifade ve basın özgürlüğü açısından daha azıyla yetinmemekti. Bundan sonra da böyle olacak. Saygılarımla.'

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.