Nurşen Mazıcı, Canlı yayında saçmalayınca kovuldu

FETÖ'cü müritlerin 15 Temmuz darbe girişimini provakatif tanımlamalarla anlatmaya çalışan Prof. Dr. Nurşen Mazıcı Habertürk'ten kovuldu.

26 Temmuz 2016 Salı 01:49
Nurşen Mazıcı, Canlı yayında saçmalayınca kovuldu







Nurşen Mazıcı, Canlı yayında saçmalayınca kovuldu

Son Dakika Haberleri, 15 Temmuz müritler darbesi sırasında 250 vatandaşın şehit olmasını katıldığı TV programında eleştirmeye kalkan Prof. Dr. Nurşen Mazıcı, saçmalayınca Habertürk TV tarafından kovuldu. Program sırasında sosyal medya yalanlarını diline  dolaşyan Nurşen Mazıcı, kalkışma sırasında 4 askerin kafasının kesildiğini iddia edince ortalık karıştı.



Sosyal Medya'da FETÖ'cü çevrelerin provakasyon amacıyla fotomontajla servis edilen görüntülere inanan Nurşen Mazıcı 'Rusya'da darbeyi Boris Yeltsin tankların üzerine çıkarak engelledi, burada halkı meydanlara sürmek riskliydi. İnsanlar bu yüzden öldü' sözleri canlı yayında bardağı taşıran son damla oldu.



Enine Boyuna programını sunan başarılı gazeteci Ece Üner, sosyal medyadan gelen yoğun uyarı sırasında Prof. Dr. Nurşen Mazıcı'ya durumu kurtarmak, açıklama getirmek için fırsat verdikçe, durum daha da karıştı.

Nurşen Macızı konuşması sırasında sık sık, şehit polis ve askerler için 'Öldüler' ifadesi kullandığı konuşmasında yine sosyal medyada gördüğü 'Elinde satırla darbeci öldürmeye giden bir kadın vardı' sözleri stüdyoda tartışmayı iyice alevlendirdi. Konuklar 'Bunu ilk kez duyduk' sözlerine aldırmadan konuşmasını sürdüren Mazıcı 'Bu ülkede AKP'yi eleştirmek darbeyi savunmak değil' değil dese de tartışma yumuşamadadı.

Nurşen Yazıcı kamuoyundan gelen yoğun eleştirilerin ardından HaberTürk yayın ekibi tarafından verilen reklam arası sonrası programdan kovuldu.


 
Son Güncelleme: 26.07.2016 13:09
Anahtar Kelimeler:
HaberSon Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.