Nusaybin'de son durum; Patlama ev ve işyerlerini vurdu

Nusaybin'de polis aracını hedef alan bombalı saldırı sırasında onlarca ev ve işyeri harabeye dönüştü. Kalleş saldırı sırasında can kaybı konusunda henüz bir açıklama yok

24 Ocak 2016 Pazar 13:57
Nusaybin'de son durum; Patlama ev ve işyerlerini vurdu






Nusaybin'de son durum; Patlama ev ve işyerlerini vurdu


Mardin'in Nusaybin İlçesi'ndeki Kışla Mahallesi'nde polis aracının geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdiği patlayıcı infilak etti. Şiddetli patlama ardından çatışma çıktı. Olayda 1 TIR yandı, çok sayıda ev ve işyerinde hasar meydana geldi.

NUSAYBİN ÖĞRETMENEVİ YAKININDA SALDIRI

Nusaybin ilçesi Kışla Mahallesi Işık Önder Caddesi'ndeki Petek Sokak'ta bulunan Öğretmenevi yakınlarında bir polis aracının gece yarısı geçişi sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sonrasında çatışma çıkarken, itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. İtfaiye, bölgede yanan TIR'a müdahale edip söndürürken, patlama ve çatışma sonrasında bir çok ev ve işyerinde hasar meydana geldiği görüldü. Patlamanın, PKK'lıların yola döşedikleri patlayıcıyı polis aracı geçerken infilak ettirdiği belirtilerken, olayda can kaybı olup olmadığına dair bilgi verilmedi.


PATLAMANIN ŞİDDETİ GÜNDÜZ ORTAYA ÇIKTI

Nusaybin İlçesi'ndeki Kışla Mahallesi'nde polis aracının geçişi sırasında PKK'lıların yola yerleştirdiği patlayıcı infilak etmesinin yarattığı hasar gün ağırınca ortaya çıktı. Bombanın patlatıldığı yerde büyük bir çukur açılırken, bazı ev ve işyerleri patlamanın şiddetiyle kullanılamaz hale geldi. Patlamada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.
Nusaybin İlçesi Kışla Mahallesi'nde rögar kapağının altına konulun ve polis aracının geçişi sırasında dün gece patlatılan patlayıcının yarattığı hasar tablosu gün ağırınca daha net ortaya çıktı. Patlamanın şiddetiyle birçok ev ve işyerinde hasar meydana gelirken bazı evin ve işyerlerinin kullanılamaz hale geldiği görüldü. Patlamanın olduğu bölge yakınındaki sağlık ocağı ve Selmani Pak Mezarlığı duvarları da hasar gördü. Şans eseri ölen ya da yaralanan olmadığı patlama bölgesinde sabah saatlerinde polis ekipleri inceleme yaptı.

Son Güncelleme: 24.01.2016 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.