Ödemiş'te LPG'li araç yandı

16 Temmuz 2011 Cumartesi 23:57
Ödemiş'te LPG'li araç yandı








Ödemiş'te LPG'li bir aracın alev alması sonucu üç kişi yaralandı. Sanayi Sitesi 9. Sokak'ta Yakup İnat'a ait iş yerinde bir aracın LPG tankından sızan gazın alev alması sonucu, aracın bakımını yapan iş yeri sahibi Yakup İnat ve iki kişi daha yandı.

Edinilen bilgiye göre, Yakup İnat Bereket Oto LPG Bakım ve Montaj Servisi'nde gaz kaçağı olduğu şüphesiyle tamire getirilen 35 ZNK 56 plakalı araca bakım yaptığı sırada, şamandıranın olduğu bölümden dumanlar çıkmaya başladı. İş yerinde çıraklar aracın içerisinin dumanla dolması üzerine aracın kapılarını açtı.

Araçtan dumanlar çıkmasının ardından iş yeri çalışanları herhangi bir gaz kaçağına karşı önlem almak için dükkanın önünden geçen şahısları uzaklaştırdılar. Bu sırada aracın LPG deposunun şamandırasından alev çıkmaya başladı ve kısa sürede büyüdü.

Ufak bir patlamanın olduğu aracın yakınında bulunan iş yeri sahibi Yakup İnat (46) ile birlikte o aracın yanında bulunan başka bir aracın tamiratıyla uğraşan Mehmet Emir (29) ve Mehmet Ünal (29) da alevden etkilendi.

İşletmenin yakınında bulunan iş yerlerinde çalışanlar hortumlarla, yanan meslektaşlarına ve aracı müdahale etti.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi üzerine olası bir faciadan dönüldü.

Yakup İnat, Mehmet Emir ve Mehmet Ünal ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. İnat'ın durumunun iyi olduğu belirtilirken, durumları ciddi olduğu ifade edilen işçilerden Mehmet Emir Ege Üniversitesi'ne, Mehmet Ünal ise Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve itfaiye ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Emniyet Müdürü Levent Akbaş olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.