Öğrenci velisi kadın, okulda öğretmene falçata ile saldırdı

Oğlunun öğretmeni ile okul bahçesinde tartışan bir kadın elindeki bıçak ve falçata ile saldırıya geçti. Yaralanan öğretmen hastaneye kaldırıldı.

07 Şubat 2019 Perşembe 21:13
Öğrenci velisi kadın, okulda öğretmene falçata ile saldırdı






Öğrenci velisi kadın, okulda öğretmene falçata ile saldırdı


Okul bahçesinde başlayan tartışma kanlı bitti. Kırıkkale'de öğrenci velisi Mehtap Ö., oğlunun sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu'yu okul bahçesinde, bıçak ve falçata ile yaraladı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi...


Olay, saat 14.30 sıralarında Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan Gündoğdu Manas İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Mehtap Ö., ders bitiminde oğlunu almak için okula gitti. İddiaya göre bahçede karşılaştığı oğlunun sınıf öğretmeni Yüksel Kuzucu ile tartışmaya başladı. Tartışma büyürken Mehtap Ö. elinde tuttuğu bıçak ve falçata ile öğretmene saldırdı. Araya diğer öğretmenler girerken, yaralanan Kuzucu hızla uzaklaştı. Başı ile el ve kollarında kesikler oluşan Yüksel Kuzucu, çağrılan ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.


Öğrencilerin gözü önünde meydana gelen olay, okulun güvenlik kamerasına yansırken, Mehtap Ö. sinir krizi geçirdi. Okulda bir sınıfa alınan ve psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen Mehtap Ö., kendine geldikten sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.