Öğrenciler engellileri ziyaret etti

04 Aralık 2012 Salı 10:33
Öğrenciler engellileri ziyaret etti






KONYA (CİHAN)- Konya´nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Özel Gönül Koleji öğrencileri, Beytepe Mahallesi'nde bulunan engellileri evlerinde ziyaret etti.

Özel Gönül Koleji Okul Müdürü Hüseyin Açıkyörük, Beytepe Mahallesi Muhtarı Arif Zedef, Okul Aile Birliği üyeleri, öğretmen ve öğrencilerle yapılan ziyaretlerde beş aile ile görüşüldü. Özel Gönül Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Neriman Almaz Toplum olarak bu konuda da bilinçlenmeli ve üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. dedi. Müdür Açıkyörük ise Unutulmamalıdır ki her birey engelli olmaya aday kişidir. Engelli vatandaşlarımızın hayat kendilerine zor olduğu gibi çevresindekilere de zor. Toplum olarak bize düşen empati yaparak onların her daim yardımına koşmaktır. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.