Öğrenciler geçerken köprü yıkıldı

06 Aralık 2012 Perşembe 13:17
Öğrenciler geçerken köprü yıkıldı






ÇORUM (CİHAN)- Çorum'un Sungurlu ilçesinde dere yatağına yapılan ve daha çok öğrencilerin okula gitmek için kullandığı köprü, üzerinden öğrenciler geçtiği sırada yıkıldı. Olayda bir öğrenci yaralandı.

Sunguroğlu Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprünün yıkılması sırasında üzerinde fazla kişinin olmaması faciayı önledi. Olay anında köprünün üzerinden geçmekte olan bir öğrenci yaralandı. Çevredeki vatandaşların bildirdiği 112 Acil Servis ekipleri, olay yerine gelerek öğrenciye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı öğrenci ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Köprünün yıkılmasının ardından Sungurlu Belediyesi ekipleri köprüyü tekrar tamir için çalışma başlattı. Çevredeki vatandaşlar ise Çaycuma'da yaşanan olayın ders alınmadığını iddia ederek belediyeye tepki gösterdi. Dere yatağı üzerine yapılan köprüyü öğrencilerin kullandığını belirten vatandaşlar, aynı olayın yeniden yaşanması durumunda can kaybı yaşanabileceğini savunarak, yetkililerden kesim çözüm üretilmesini istedi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.