Öğretim üyesine sosyal medya tuzağı

İstanbul Fatih'te 'Kadın öğretmen, trafik denetimine takıldı' başlığıyla servis edilen görüntülere ilişkin detaylar ortaya çıktı. İddiaya göre bir ay önce bir trafik polisi tarafından kaydedilen görüntülerin sosyal medyada dağıtıma konulması oldukça düşündürücü

28 Kasım 2018 Çarşamba 10:53
Öğretim üyesine sosyal medya tuzağı






Kadın öğretmen, trafik çevirmesine takılınca....


Trafik denetimleri sırasında emniyet kemeri takmadan araç kullanan ve kadın sürücüyle ilgili video görüntülerine konu olan öğretim üyesi olayın yansıtıldığı gibi olmadığını duyurdu. Sosyal medyada adeta viral hale gelen görüntülerin kırık ehliyet yüzünden başlayan tatsız tartışmanın gereksiz bir şekilde uzadığını belirten Öğretim üyesi Dr. Özlem Atan Tarlacı, başından geçenleri bir öğrencisi aracılığı ile duyurdu

Trafik polisi, bu görüntüleri neden yaydı?

Bu görüntüler esrarengiz bir şekilde sosyal medyada servis edildi. Görüntülerde yer alan kadın, saygın bir öğretim üyesi. Dr. Özlem Atan Tarlacı. Başından geçenleri ise öğrencisine anlattı. İşte olayın gerçeği..

"Üniversitede gerçekleşen önemli bir toplantıya yetişmek üzere aracımı sürüyordum, bu esnada trafik polisi durmamı istedi, ehliyet ve ruhsatı kendilerine verdiğimde ehliyetimin kırık olduğunu öne sürerek bu ehliyeti kabul etmeyeceklerini bildirdiler, kendilerine ehliyetimin olduğunu ve ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza veremeyeceklerini söyledim, önemli bir toplantıya yetişmek durumunda olduğumu belirttim, kendileri bana herhangi bir şey söylemeden uzun bir süre beklettiler, kendimi tanıtarak sizin gibi bir çok polis öğrencim var bana saygıda kusur etmezler, ben sizleri onlardan ayırmıyorum dedim, o sırada polis "bana ne öğretmensen, hocaysan" dedi ve ehliyetim olmasına rağmen ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza kesti, uzlaşmacı bir tavırla memur olduğunu sabit bir gelire sahip olduğumu bu cezanın hem ağır hem de lüzumsuz olduğunu söyledim diğer polis cebinden çıkardığı telefonla beni videoya kaydetmeye başlayınca sinir krizi geçirdim, ben de polis memurlarının ve polis arabasının fotoğraflarını çektim, toplantıya gitmek üzere yola koyuldum aradan 1 ay geçtikten sonra video görüntülerinin basına servis edildiğini üzülerek öğrendim, hukuki olarak sürecin takipçisi olacağım."

Son Güncelleme: 29.11.2018 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.