Öğretmenden, öğrencisine iğrenç teklif

Antalya'da rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni M.S'nin, disiplin suçu işlediği öne sürülen kız öğrencisine 'Bir ev tutarım sana. Hem kızım hem eşim olursun. Yoksa okuldan atılırsın" dediği iddia edildi.

27 Aralık 2014 Cumartesi 21:38
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç teklif






Öğretmenden, öğrencisine iğrenç teklif


Antalya 75'inci Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde yaklaşık 1 ay önce 11'inci sınıfların Geometri dersinin yazılı sınavında, 5 kız öğrenci kopya çekerken yakalandı. Öğretmenleri, durumu okul idaresine bildirdi. Öğrencilerden 16 yaşındaki E.T.'nin ailesi, disiplin öncesi süreçte kızlarıyla görüşen rehberlik ve psikolojik danışmanlık öğretmeni 47 yaşındaki evli M.S. hakkında, tacizde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

OTELDE BULUŞMA TEKLİF ETTİ İDDİASI

Savcılık, şikayet üzerine soruşturma başlattı. Şikayet dilekçesinde öğretmenin, kız öğrenciye arkadaşlık ve ilişki teklif ettiği, teklifini kabul ederse disiplin cezası almayacağı; reddederse disiplin kuruluna sevk edeceğini söylediği belirtildi. Öğretmenin "Senin cezan okuldan atılmak, ama ben senin cezanı hafifleteceğim. Bir ev tutarım sana. Hem kızım, hem eşim olursun" dediği; okul dışında ve otelde buluşma tekliflerinde bulunduğu öne sürüldü. Şikayet üzerine Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü'nce de soruşturma başlatıldı.
Son Güncelleme: 27.12.2014 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.