Öğretmenin aklı fikri zinada, kızların ergenliğinde

Tekirdağ Saray'da görevli densiz bir öğretmenin sosyal medyada kız öğrencileri hedef alan sözleri yoğun tepkiye neden oldu. Açığa alınan dengesiz öğretmen hakkında soruşturma açıldı.

09 Ocak 2018 Salı 23:07
Öğretmenin aklı fikri zinada, kızların ergenliğinde






Öğretmenin aklı fikri zinada, kızların ergenliğinde

Tekirdağ Saray'da bir C.Ç. adlı öğretmenin sosyal medyada yaptığı dengesiz yorumlar halkın tepkisini çekince açığa alındı.


Kendini bilmez, dindar müslüman görünümlü öğretmenlerin aklını kız çocuklarının giyimi kuşamıyla bozmazı vatandaşları burnundan getirdi. Okuluyla, öğrencilerinin başarısıyla, eğtim öğretim konusundaki yeni gelişmeleri düşünecekleri yerde, kız öğrencilerin giyimine kuşamına ergenliğine takan öğretlerden biri daha Tekirdağ'da boy gösterdi.


Tekirdağ'ın Saray ilçesinde sosyal paylaşım hesabından yaptığı, ergenliğe erişmemiş kız çocuklarıyla ilgili paylaşım nedeniyle tepki çeken öğretmen C. Ç. açığa alındı, hakkında soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, "Söz konusu olaydan dolayı öğretmen hakkında yapılan incelemeden sonra soruşturma başlatıldı. Aynı zamanda soruşturmanın selameti için de açığa alındı" dedi.

ÖĞRETMEN'DEN SAPKIN MESAJLAR

"Ergenlik çağına ermeyen kızın rahatlıkla sevgilisi olabiliyor ve durum normal karşılanıyor. Ama bu kıza madem bu haltı yiyebiliyorsun evlenebilirsin dediklerinde her nedense yaşın küçüldüğü ortaya atılıyor hemen. Zina edecek kadar yaşı büyük ! Evlenmeye geldi mi yaşı küçük (Alıntı)"

Bu arada, C. Ç.'nin, sosyal paylaşım sitesindeki gönderilerinin tümünü kaldırdığı görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.