Öğretmenler, 'Bir Zamanlar Eğitim' adlı tiyatroyu sahneledi

04 Aralık 2012 Salı 17:03
Öğretmenler, 'Bir Zamanlar Eğitim' adlı tiyatroyu sahneledi






NİĞDE (CİHAN)- Niğde'de öğretmenler tarafından sahnelenen 'Bir Zamanlar Eğitim' adlı tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü. Niğde Ümit Eğitim ve Kültür Derneği (NÜMDER) tarafından bu yıl ikinci kez gerçekleştirilen program, eğitim sistemine hem mizahi hem de düşündürücü bir bakış açısı sağladı.

Kültür Merkezi´ndeki programa çok sayıda davetli katıldı. Murat Yasin Tekin´in yazdığı ve Şuayip Sıtkı´nın yönettiği oyunda Harun Geçer, Ali Dost, Haydar Sürgit, Turan Çalık, Hüseyin Türkmendağ, Hacı Tekin, Ramazan Bozkır, Mustafa Kartal, Fatih Gözler ve Şakir Musalli rol aldı.

Video görüntüleri ve müziklerle zenginleştirilen oyun yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Program sonunda Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Durak tarafından tüm oyunculara çiçek takdim edildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.