OHAL 3 ay daha uzatıldı; Türkiye seçimlere OHAL ile gidiyor

Olağanüstü Hal Uygulaması TBMM tarafından 3 ay süreyle uzatıldı. Türkiye, erken seçimlere OHAL uygulaması ile gidecek..

18 Nisan 2018 Çarşamba 18:00
OHAL 3 ay daha uzatıldı; Türkiye seçimlere OHAL ile gidiyor






OHAL 3 daha uzatıldı; Türkiye seçimlere OHAL ile gidiyor

FETÖ'cü darbe girişiminin ardından Temmuz 2016'da ilan edilen Olağaüstü Hal Uygulaması 7. kez 3 ay daha uzatıldı. TBMM Genel Kurulu'nda, OHAL'in 3 ay süreyle uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi kabul edildi.

TBMM Genel Kurulunda, OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi görüşüldü.

Hükümet, siyasi parti grupları ve şahıslar adına konuşmaların ardından tezkerenin oylaması gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda, OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına ilişkin Başbakanlık tezkeresi kabul edildi. TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, oylamanın ardından birleşime ara verdi.

Kanser Hastalığının Artmasına Neden Olan Sebepler İle Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Verilen Meclis Araştırması Önergelerinin görüşmesine geçileceğini kaydeden Aydın, hükümetin yerinde olmaması ve Genel Kurulun gündeminde başka bir iş bulunmaması nedeniyle yarın saat 14.00'te toplanmak üzere birleşimi kapattı.

Son Güncelleme: 19.04.2018 05:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.